Món Esport
Més positius per coronavirus al futbol espanyol
  • CA

Més positius per coronavirus a la màxima categoria del futbol espanyol. El València i l’Osca han comunicat aquest dimarts que han detectat diversos casos positius en les seves respectives plantilles i el Reial Betis i l’Alabès han fet el mateix: un jugador del club andalús i tres integrants del basc ha donat positiu en les proves que aquests dies s’estan duent a terme els jugadors i els membres del cos tècnic de cara a l’inici de la pretemporada 2020/21.

“El jugador es troba en bon estat de salut, aïllat en el seu domicili i seguint el protocol establert per les autoritats sanitàries, LaLiga i el mateix club. En els pròxims dies tornarà a sotmetre’s a proves PCR per determinar si pot sumar-se a la feina amb la resta dels seus companys”, ha explicat l’equip verd-i-blanc en el seu comunicat. “Les proves s’han realitzat amb totes les mesures de seguretat. Els afectats es troben asimptomàtics, aïllats i en bon estat de salut”, ha afegit l’Alabès.

A la Segona Divisió espanyola també s’han anunciat diversos positius per coronavirus aquest dimarts. Més enllà del de l’Espanyol, el Mallorca i el Las Palmas també han confirmat casos de Covid-19 en les seves plantilles.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa