Món Esport
Posen en llibertat el futbolista de Bahrain que estava detingut a Tailàndia
  • CA
Hakeem al Araibi, futbolista de Bahrain que estava detingut a Tailàndia, ha estat posat en llibertat. | EFE

El futbolista de Bahrain Hakeem Al-Araibi, reconegut com a refugiat per Austràlia, ha estat posat en llibertat després d’estar més de dos mesos detingut a Tailàndia per una demanda d’extradició al seu país. Un tribunal tailandès ha ordenat aquest dilluns el seu alliberament després que, el 27 de novembre, Al-Araibi fos detingut a l’arribada a Bangkok, on havia viatjat pel seu viatge de noces.

 

La fiscalia ha retirat la petició emesa per Bahrain i el cas, que ha aixecat molta expectació, ha arribat al seu punt final. Hakeem va arribar a Austràlia, el seu país d’acollida, el 2014 després de fugir del seu país, on aquest any va ser condemnat a deu anys de presó per rebel·lia i danys en una comissaria durant una protesta de la Primavera Àrab.

 

“Aquest és el resultat pel qual hem treballat juntament amb una àmplia coalició d’organitzacions de drets humans, governs i amplis sectors de la comunitat futbolística. Agraïm a les autoritats tailandeses que hagin pres la decisió correcta i hagin posat punt final al calvari que ha travessat en Hakeem“, ha celebrat la FIFA, que també ha aprofitat per desitjar-li un bon retorn a Austràlia i a l’activitat esportiva.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa