Món Esport
Picada d’ullet de Díaz Ayuso als ultres de l’Atlètic de Madrid pel coronavirus

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha elogiat el Frente Atlético després que el grup ultra de l’Atlètic de Madrid s’oferís a ajudar en tasques de voluntariat contra l’expansió del coronavirus a la regió madrilenya. La màxima mandatària de l’Executiu madrileny, seguidora del Reial Madrid, ha agraït el gest dels seguidors radicals matalasser amb una piulada a les xarxes socials: “Grans”.

“Des del Frente Atlético volem comunicar l’Ajuntament de Madrid i a la Comunitat que ens posem a total disposició de cara a qualsevol possible necessitat de voluntariat. Sigui en tasques logístiques o operatives, estem vivint com en molts països d’Europa estan necessitant ajuda ciutadana. En aquest sentit reiterem que posem a disposició la nostra força de convocatòria. Tenim molta gent amb formació militar, sanitària i logística en l’àmbit professional. Siempre al frente!”, ha estat el comunicat dels ultres.

Els seguidors de Díaz Ayuso han reaccionat amb crítiques cap a la presidenta de la Comunitat de Madrid per la picada d’ullet a un col·lectiu d’extrema dreta.Comentaris

  1. Icona del comentari de: d'on no n'hi ha no en raja a març 19, 2020 | 11:54
    d'on no n'hi ha no en raja març 19, 2020 | 11:54
    no serà, que ella de ser la presidenta de honor. tota ella és una perill públic
  2. Icona del comentari de: D'on no n'hi ha no en raja a març 19, 2020 | 21:06
    D'on no n'hi ha no en raja març 19, 2020 | 21:06
    És que deu ser la presidenta de honor.Un perill públic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa