Món Esport
Òscar Garcia renova com a entrenador del Celta fins al 2022
  • CA

Òscar Garcia Junyent seguirà al Celta de Vigo dues temporades més, fins al 30 de juny del 2022, per continuar el projecte que va iniciar a finals del 2019 i amb el primer objectiu d’aconseguir la permanència a Lliga aquesta temporada. El sabadellenc “ha signat aquest mateix divendres la seva renovació”, segons ha informat el club gallec a través d’un comunicat en què també ha explicat que Roger Garcia Junyent i Rubén Martínez seguiran en el seu cos tècnic.

En la represa de la Lliga Santander després de l’aturada per la pandèmia del coronavirus, el Celta ha aconseguit dues victòries, un empat i una derrota, un bon balanç de resultats que l’ha allunyat del descens. La salvació encara no és matemàtica, però, i la visita del Barça a Balaídos prevista per aquest dissabte a les 17.00 hores serà una nova prova de foc per als gallecs. Els d’Òscar Garcia, format a la Masia, ja van demostrar al camp de la Reial Societat que tenen ganes d’abandonar la zona baixa de la taula.

El sabadellenc va aterrar a la banqueta del Celta el novembre del 2019 i des de llavors el creixement de l’equip ha estat “notable”, segons ha remarcat el club de Vigo. “Gràcies a la seva filosofia i treball, la defensa celeste s’ha convertit en la més sòlida de tota la competició, quelcom que no l’ha fet renunciar mai al seu estil ofensiu”, ha sentenciat l’entitat en la nova informativa que ha emès per anunciar la renovació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa