Món Esport
L’Osca torna a Primera Divisió
  • CA

L’Osca necessitava una carambola per aconseguir l’ascens directe a Primera Divisió la penúltima jornada de Lliga i aquesta s’ha donat. Els aragonesos havien de guanyar el seu partit davant el Numància -i ho van fer (3-0)-, mentre que Saragossa i Almeria havien de perdre els seus enfrontaments, cosa que també va passar. Així, els homes entrenats per Míchel han aconseguit recuperar la plaça a la màxima categoria del futbol espanyol que havien perdut tot just la temporada passada. La celebració ha estat tranquil·la i no hi ha hagut cap comportament que hagi posat en risc la ciutadania per la pandèmia del coronavirus.

No es tracta d’un equip amb una gran tradició a Primera, ans al contrari. De fet, aquesta darrera estada va ser molt breu, ja que els aragonesos havien aconseguit l’ascens el curs anterior. És a dir, aquesta serà tan sols la segona vegada que l’Osca juga a la categoria somiada per tots els clubs de l’Estat. La temporada dels aragonesos a Segona Divisió ha estat molt regular, amb un Míchel que ha estat capaç de mantenir l’equip sempre viu en la lluita per l’ascens directe i que ha estat hàbil per aprofitar la mala ratxa de resultats d’Almeria i Saragossa, dos equips que havien estat moltes més jornades en les places més altes de la classificació.

Aquesta notícia ha caigut com un gerro d’aigua freda a Girona, el segon consecutiu després de l’empat que el Lugo va aconseguir l’anterior jornada a l’últim minut i que dificultava molt la lluita per l’ascens directe. Els blanc-i-vermells han fet la seva feina i han vençut el Cadis, equip ja de Primera, però aquesta victòria de l’Osca els ha condemnat a haver de buscar l’ascens mitjançant el play-off. És cert que l’equip recentment entrenat per Francisco es troba en una bona dinàmica de resultats, a diferència de Saragossa i Almeria, els altres dos grans candidats a l’ascens i el Girona ho aprofitarà per retornar a Primer i assolir l’objectiu d’aquesta temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa