Món Esport
Nou contratemps per a Guardiola: Claudio Bravo es perdrà tota la temporada
  • CA

El Manchester City ha confirmat els pitjors presagis. Claudio Bravo s’ha trencat el tendó d’Aquil·les i, tot i que “ha viatjat a Barcelona per sotmetre’s a més proves que dictaminin amb exactitud l’abast real de la lesió”, el més normal és que aquesta temporada no torni a estar entre els tres pals de la porteria citizen, doncs el temps de recuperació habitual en aquests casos sol ser d’entre sis a vuit mesos.

 

El xilè, de 35 anys, s’ha pronunciat a les xarxes socials amb un missatge d’optimisme. “No importa el que passi, o que avui sembli un dia dolent. La vida continua i el demà, sense dubte, serà millor“, ha publicat als seus perfils.

 

 

Guardiola suma un nou contratemps quan només fa dues setmanes que ha començat la Premier League. Bravo s’afegeix a una llista de baixes de llarga durada en què ja s’hi troba De Bruyne, que estarà de baixa tres mesos per culpa d’una lesió al genoll. El mercat de fitxatges ja està tancat i l’entrenador català no pot fer cap incorporació per substituir el belga, però sí que pot fitxar per suplir Bravo a la porteria. Ederson és el titular indiscutible a l’Etihad Stadium, i ara el Manchester City ha de decidir si apostar per Daniel Grimshaw (actual tercer porter de la plantilla), respectar Aro Muric (cedit al NAC Breda) o aconseguir els serveis d’algun nou futbolista.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa