Món Esport
Neymar serà jutjat per corrupció i estafa
  • CA
Neymar pare i Neymar Jr, sortint de l’Audiència Nacional. | EFE

Neymar Jr no evitarà asseure’s al banc dels acusats de l’Audiència Nacional pel cas Neymar-2, on també hi ha involucrats el Barça, l’expresident blaugrana Sandro Rosell i l’actual president, Josep Maria Bartomeu. Segons ha avançat la ‘Cadena SER’, aquest divendres la sala penal de l’AN ha desestimat els recursos d’apel·lació que havia presentat el jugador del PSG, i ha confirmat que s’ha de jutjar la presumpta ocultació del preu real de l’operació entre el Santos i el Barça pel fitxatge del brasiler. 

 

Segons l’auto de l’acusació, aquest text fa referència a l'”enjudiciament de la causa oberta contra el jugador, els seus pares i empresa familiar, el Barça, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, el Santos CF i el seu exvicepresident, Odilio Rodrigues, per presumptes delictes d’estafa impròpia, en la modalitat de simulació contractual i corrupció entre els particulars dels que és acusat per la Fiscalia i per l’acusació particular de DIS”.  

 

L’escrit entén que l’Audiència Nacional té plenes competències i, per tant, confirma que pot jutjar a Neymar i al Barça a Espanya. En el cas Neymar 2, l’empresa “D.I.S.”, que tenia el 40% dels drets del jugador, reclama davant de la justícia molts més diners dels que va cobrar quan va saber que a la mateixa audiència el traspàs de Neymar va situar-se al voltant dels 90 milions



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa