Món Esport
Neymar i Nike trenquen el seu contracte de patrocini després de 15 anys de vinculació
  • CA

Nike ha anunciat que, després de 15 anys junts, el 31 d’agost finalitzarà el seu contracte de patrocini amb Neymar Jr. L’empresa nord-americana ha confirmat una informació avançada pel portal Diário do Peixe, però no ha explicat els motius pels quals no perllongarà la seva vinculació amb l’estrella del PSG més enllà d’aquest dilluns.

Segons ha afegit el portal UOL, no obstant això, la ruptura del contracte –que expirava a finals del 2022– es deu a discrepàncies a l’hora de negociar la renovació. Neymar, que treballa amb Nike des dels 13 anys, quan militava en les categories inferiors del Santos, ha decidit acabar la seva relació amb la marca i, segons ha transcendit, podria comprometre’s amb Puma.

L’anunci arriba mentre el brasiler es troba de vacances després d’una gran temporada en l’àmbit individual. L’exjugador del Barça ha recuperat la seva millor versió i ha conduït el PSG cap a la final de la Champions. El Bayern va impedir que el Parc dels Prínceps abracés l’orelluda, però Neymar ha tornat a demostrar que és un futbolista que marca diferències.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa