Món Esport
Neymar hauria pactat amb el PSG la seva sortida
  • CA
Neymar, durant un partit amb el PSG.
Neymar, durant un partit amb el PSG. | EFE

Parlar de Neymar Jr és parlar de rumors. El futbolista brasiler tot just està jugant la segona temporada al PSG (i bona part de la primera se la va passar lesionat), però els mitjans de comunicació ja comencen a assenyalar que l’exblaugrana veu el seu futur lluny de París. Segons La Porteria de Betevé, Neymar Jr ha arribat a un acord amb el club francès per fer les maletes al final de l’actual temporada.

 

Sempre segons el mateix mitjà, l’extrem vol seguir progressant en la seva carrera i creu que estar al PSG no l’ajudarà en aquest aspecte. Així, Neymar i el PSG haurien acordat un preu de sortida de 200 milions d’euros, és a dir, 22 milions d’euros menys que els que van pagar els actuals campions (i líders) de la Ligue 1 al Barça l’estiu del 2017.

 

A més, La Porteria assegura que Neymar i el Barça ja han tingut les primeres converses i que, en cas que no torni a vestir de blaugrana, el seu destí final serà el Reial Madrid. Sigui com sigui, el que és segur és que l’atacant haurà d’acabar el curs a París, on intentarà coronar el PSG en els àmbits nacional i internacional.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa