Món Esport
Natalia Arroyo, nova entrenadora de la Reial Societat femenina
  • CA

Natalia Arroyo ha estat anunciada i presentada com a nova entrenadora de l’equip femení de futbol de la Reial Societat. Procedent de la selecció catalana, la tècnica d’Esplugues de Llobregat s’ha compromès amb el conjunt basc fins al 30 de juny del 2021, és a dir, per només una temporada, encara que el contracte que ha unit ambdues parts també contempla la possibilitat d’allargar una temporada més el vincle en funció de determinats objectius.

El cos tècnic que acompanyarà Arroyo en la seva primera aventura en un equip de la Primera Iberdrola, la màxima competició femenina de futbol, serà anunciat durant les pròximes hores. L’entrenadora catalana ha aterrat en un dels millors equips de la categoria, el sisè classificat de l’última edició de la competició de la regularitat. La Reial Societat ha apostat per ella per continuar fent créixer el seu projecte ambiciós, que ja va recollir els seus fruits la temporada passada amb la consecució de la Copa de la Reina.

A la banqueta txuri-urdin hi substituirà Gonzalo Arconada, que ha estat les darreres tres temporades a Sant Sebastià. Arroyo va ser jugadora del Barça i l’Espanyol abans de veure’s obligada a deixar el futbol per culpa d’una lesió. El 2014 va fer-se carrer de la selecció catalana absoluta i, a més, des de llavors ha compaginat la seva carrera amb col·laboracions en diversos mitjans de comunicació. Ha exercit de redactora del diari Ara i d’analista de futbol masculí i femení en diversos canals de Mediapro.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa