Mourinho té un peu i mig fora del United

Les últimes informacions dels mitjans anglesos apunten que els directius del club anglès destituiran aquest cap de setmana José Mourinho sigui quin sigui el resultat dels 'red devils' contra el Newcaste

Ni una victòria del Manchester United contra el Newcastle evitarà l’inevitable. José Mourinho serà acomiadat del conjunt anglès després d’aquest cap de setmana segons ha publicat el mitjà de comunicació The Mirror. Davant la crisi de resultats i de joc del conjunt (encadena quatre partits sense guanyar) i els problemes de l’entrenador amb algun membre de la plantilla (sobretot amb Pogba), la directa dels red devils ha pres la decisió de no seguir comptant amb els serveis del portuguès.

Portada del 'The Mirror' del 6 d'octubre del 2018.

 

Mourinho sempre ha dit que les seves terceres temporades han estat les pitjors i la que està fent a Old Trafford està sent tan dolenta que, si les informacions del tabloide anglès són certes, li costarà el lloc abans de finalitzar-la, tal com li va passar en l’anterior aventura, al Chelsea. Sempre segons la mateixa font, la decisió de l’equip directiu és ferma i ni una victòria voluminosa davant el Newcastle aquest dissabte (18.30h) la podria evitar.

Més informació

Nou comentari