Món Esport
Mor un seguidor de l’Atlètic de 14 anys durant la celebració de la Lliga
  • CA

Un jove aficionat de l’Atlètic de Madrid de només 14 anys ha mort durant la celebració del títol de Lliga, assolit avui per l’equip matalasser a Valladolid. Segons diversos testimonis, el jove ha tret el cap per la finestra d’una furgoneta i ha impactat contra un mur d’un aparcament. Diversos sanitaris s’han desplaçat al lloc dels fets, però ja no han pogut fer res per salvar la vida del menor.

Els fets han ocorregut a la plaça de Santa Ana de Madrid. El jove duia una bandera de l’Atlètic de Madrid i la furgoneta anava en direcció a la font de Neptú, lloc on els matalassers celebren els seus títols. El vehicle el conduïen uns amics dels seus pares i també hi viatjava el germà del menor. La causa de la mort ha estat un traumatisme cranioencefàlic sever i una aturada cardiorespiratòria.

Les imatges que s’han pogut veure de la celebració del títol de Lliga dels matalassers han estat molt criticades. A la ciutat de Valladolid, els futbolistes s’han barrejat amb els afeccionats, ignorant tota mena de mesura contra el coronavirus. A la vegada, a Madrid, milers de seguidors de l’equip de Simeone s’han aglomerat a la font de Neptú. Malgrat que la pandèmia es troba en un moment de més control, aquestes imatges continuen sent condemnables.



Més notícies
Luis Suárez, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Suárez celebra la Lliga amb llàgrimes i carrega contra Bartomeu
Notícia: Suárez celebra la Lliga amb llàgrimes i carrega contra Bartomeu
Comparteix
L'uruguaià ha recordat l'expresident del Barça després d'aixecar el títol
Luis Suárez celebra un gol | Europa Press
L’Atlètic guanya la Lliga més boja de la història recent
Notícia: L’Atlètic guanya la Lliga més boja de la història recent
Comparteix
Els matalassers guanyen el Valladolid a l'última jornada i es proclamen campions

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Qualsevol fanatisme es dolent... a maig 23, 2021 | 18:55
    Qualsevol fanatisme es dolent... maig 23, 2021 | 18:55
    I això també va pels que escampan odi per aquí: Gonzalo, Luisnomeacuerdo, Doctor Strangelove, Pere Grau, Pajaritu... etc. I tants altres adoctrinats per castella...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa