Mor el ‘Trinche’ Carlovich, jugador històric del futbol argentí

L’exfutbolista feia dos dies que estava en coma induït per culpa d’un cop al cap que li va fer un jove que li volia robar la bicicleta

El futbol argentí està de dol. Aquest divendres, Tomás Felipe el Trinche Carlovich, considerat un dels millors jugadors de la història del país sud-americà encara que poca gent el va veure jugar i existeixen molt poques imatges de la seva carrera, ha mort als 74 anys després de dos dies en coma induït per culpa d’un cop al cap que ara fa uns dies li va fer, a Santa Fe, un jove que li volia robar la bicicleta.

“Era el nostre ídol. Estem molt commoguts. Encara vaig als camps de Buenos Aires i em pregunten per ell, per coses que va fer fa 40 anys. Era veritat que es transformava en un mite”, ha assegurat Eduardo Bulfoni, president de Central Córdoba, equip en què el Trinche va triomfar en conduir-lo de la Tercera Divisió a Segona. Encara que la seva trajectòria segur que es va sobredimensionar, a l’Argentina se’l recorda com un dels futbolistes més importants de la seva història.

Tant és així, de fet, que el mateix Maradona va obsequiar-lo, ara fa uns mesos, amb una samarreta en què reconeixia que Carlovich havia estat millor que ell. “Tenia una bicicleta nova, però no és motiu per agredir-lo així. Abans ja ens havien robat força bicicletes velles”, va explicar el seu fill quan es va produir l’incident que, finalment, ha acabat causant la seva mort.

Més informació

Nou comentari