El món del futbol està de dol. Aquest dimarts, la família de Michael Robinson ha comunicat la mort als 61 anys de l’exfutbolista i comentarista de televisió després de no poder superar la llarga lluita contra el càncer que ha dut a terme el darrer any. “Amb tremenda tristesa us comuniquem la mort d’en Michael. Ens deixa un gran buit, però també innumerables records, plens del mateix amor que l’heu demostrat. Us estarem eternament agraïts per haver fet a aquest home tan feliç, mai va caminar sol. Gràcies”, ha escrit la família a través del seu compte oficial de Twitter.

Michael Robinson va jugar més de 300 partits a Anglaterra entre tots els equips pels quals va passar, el Liverpool i el Manchester City inclosos. A Espanya, el britànic va jugar a l’Osasuna, on es va haver de retirar als 30 anys per culpa de les lesions. Tot i que va néixer a Leicester, com que mai no va arribar a ser internacional a Anglaterra va aprofitar les arrels irlandeses de la seva mare per poder disputar 24 compromisos amb aquest combinat internacional, entre el 1980 i el 1986.

Poc després de retirar-se va demostrar que no només estimava el futbol, sinó que també sabia explicar-lo amb criteri, enginy i un toc d’humor. Des del 1990 va formar parella de retransmissió de partits de la Lliga espanyola amb Carlos Martínez, a qui ha acompanyat en diverses televisions amb drets fins a aquesta temporada. Fins al 2005 va presentar un programa de resums de duels de Primera i a partir del 2007 va dirigir Informe Robinson. Durant la seva carrera periodística va guanyar dos Premis Ondas (1992 i 2009) i l’any 2018 el Barça li va entregar el Premi Internacional de Periodisme Esportiu Vázquez Montalbán.Més notícies

Jaume Roures demandarà la directiva de Bartomeu pel ‘BarçaGate’

El propietari de Mediapro carrega contra la junta blaugrana per l’escàndol de les xarxes socials

Un jugador del Barça carrega contra els adults que no respecten les normes dels passejos amb nens

Pau Ribas critica que no es respecti la distància de seguretat i que hi hagi més d’un adult acompanyant els fills

Comentaris

  DEP Abril 28, 2020 | 11:33
  Un bon home
  Gepeto Abril 28, 2020 | 14:59
  Feia uns comentaris divertits i plens de coneixement ,sel trobara a faltar.
  Ramon Abril 28, 2020 | 15:47
  No hi deu haver nació més xenòfoba, que Espanya.

Nou comentari