Món Esport
Mor Alejandro Sabella, exseleccionador de l’Argentina
  • CA

L’entrenador argentí Alejandro Sabella ha mort aquest dimarts, als 66 anys, després de dues setmanes ingressat a Buenos Aires per problemes de cor i respiratoris. Segons ha avançat el mitjà argentí TyC, Sabella no ha pogut superar les últimes complicacions, quan va ser internat en estat crític “per diversos inconvenients cardíacs, renals i respiratoris”.

Dues setmanes després de la mort de Diego Armando Maradona, l’afició argentina perd un altre dels seus ídols. Sabella va ser el seleccionador que va portar l’Argentina a la final del Mundial del Brasil 2014, on van caure a la pròrroga contra Alemanya.

A més, Sabella és una llegenda de l’Estudiantes de la Plata, club on va jugar i que després com a entrenador va portar a guanyar la Copa Llibertadors el 2009. Com a futbolista, es va formar a River i va jugar a Europa a la lliga anglesa –Sheffield United i Leeds United– abans de tornar a l’Argentina.

Sabella va jugar també al Brasil i a Mèxic, on es va retirar com a jugador el 1989. Del 2009 al 2011 va ser la seva etapa de tècnic d’Estudiantes i després va ser cridat per la selecció per anar al Brasil, on van fregar el tercer títol mundial del país.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa