Món Esport
Un jugador de la Premier, acusat de violència masclista i violació

El futbolista del Manchester United Mason Greenwood ha estat detingut aquest diumenge. El davanter és acusat d’un delicte de violència masclista i violació després que la seva parella hagi compartit unes fotografies i vídeos a través de les seves xarxes socials on es podia veure el cos de la noia amb diverses ferides i blaus. A més, l’afectada també ha publicat un àudio per demostrar que el davanter l’havia obligat a mantenir relacions sexuals amb ell. La denunciant és la model anglesa Harriet Robson. La jove ha acompanyat els diversos documents que ha publicat amb les proves de les agressions per part del futbolista amb el següent missatge: “Per a tothom que vulgui saber el que Mason Greenwood em fa actualment”.

El jugador no ha fet cap mena de declaració des que han transcendit els fets. D’altra banda, l’única reacció per part de Harriet Robson ha estat esborrar tots els documents que ha compartit a través de les xarxes socials per demostrar el maltractament que ha patit per part del futbolista.

Qui sí que s’ha expressat públicament és el Manchester United, que ha assegurat que “Mason Greenwood no tornarà a entrenar ni a jugar fins a nou avís”. Abans de prendre aquesta decisió, el club anglès ja havia avançat que estava al cas de les imatges i les acusacions que circulaven sobre el futbolista, però assegurava que “no farem més comentaris fins que s’esclareixin les circumstàncies”. Hores després, el Manchester United ha optat per apartar el jugador.

Mason Greenwood és un davanter de 20 anys que està considerat com una de les grans promeses del seu club. El futbolista fa tres temporades que juga al primer equip del Manchester United. Durant aquest temps, ha fet un total de 35 gols i ha estat titular en la majoria de partits dels dos últims cursos.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Les exigències de Dembélé compliquen la seva sortida del Barça
Notícia: Les exigències de Dembélé compliquen la seva sortida del Barça
Comparteix
El francès no està disposat a rebaixar-se el sou per facilitar el seu fitxatge per un altre club
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández perd un altre efectiu en defensa per culpa de les lesions
Notícia: Xavi Hernández perd un altre efectiu en defensa per culpa de les lesions
Comparteix
El Barça suma quatre lesions en la zona defensiva actualment

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa