Maradona podria ser el pròxim entrenador de la selecció espanyola

Segons ‘Betevé’, Antonio Torres, candidat a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol, ha arribat a un acord amb l’exjugador del Barça

Antonio Torres, candidat a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol, ha arribat a un acord amb Diego Armando Maradona perquè l’exjugador del Barça –i actual entrenador del Club de Gimnasia y Esgrima La Plata– es converteixi en el seleccionador espanyol si el primer guanya les eleccions, segons ha informat Betevé.

Sempre tenint en compte la informació del mitjà de comunicació citat, Torres ha negociat amb Roberto Trotta, exfutbolista de la selecció argentina, i Matías Morla, advocat de Maradona. La llegenda del futbol mundial s’hauria compromès pels pròxims dos anys, és a dir, fins al Mundial de Qatar.

Caldrà veure, en aquest sentit, quan se celebren les eleccions a la presidència de la Federació Espayola, ja que aquest dimarts el TAD va declarar nul·la la convocatòria duta a terme per Luis Rubiales. “Els comicis es van convocar quan el país estava en estat d’alarma i no es podia anar d’una província a una altra”, ha opinat al respecte Torres, que ha celebrat la cancel·lació.

Més informació

Comentaris

  Perfecte, tu. Juliol 1, 2020 11:51 am
  A veure si els posa tots a ratlla. Viva caspanya ! Pero que viva sola !
  Ramon A, Juliol 1, 2020 12:19 pm
  No tenen remei
  Pot ser Juliol 1, 2020 3:14 pm
  Ha.....ha ha.........hahaha........hahahahahahaha. Sino volies ser president no haver-te presentat hahahahahahaha.
  Octubre Rojo Juliol 1, 2020 4:58 pm
  Y de segundo Manolo el del Bombo
  ni fet a mida! Juliol 1, 2020 6:10 pm
  Ualaaa!! quina bona notícia!! és l'entrenador perfecte per a Ñòrdor, com a persona i com a tècnic,

Nou comentari