Món Esport
Maradona serà operat d’urgència per un coàgul al cap
  • CA

Diego Armando Maradona, actual tècnic del Club de Gimnasia y Esgrima, haurà de ser operat d’urgència per un coàgul al cap. Després d’haver ingressat per precaució aquest dilluns en una clínica de la ciutat de la Plata, l’estat de salut de l’exjugador argentí ha empitjorat. Serà intervingut en un hospital de Buenos Aires, segons informa el diari Olé, amb motiu d’una “cirurgia” per un “hematoma subdural” al cervell.

El ’10’, la malaltia del qual no estava relacionada amb el coronavirus, s’estava realitzant proves des del mes de setembre passat, ja que no es trobava massa bé i era possible que patís anèmia. Aquesta informació arriba unes hores després que el seu metge personal, Leopoldo Luque, enviés un missatge tranquil·litzador al qual ha donat continuïtat després que s’hagi difós la notícia.

“Cal estar tranquils. Aquesta no és una situació d’emergència. En Diego està bé. Fa un mes li vam fer la mateixa tomografia, però ara hem decidit repetir-la i hem observat que té un hematoma subdural, entre el cervell i la duramàter. L’operaré avui jo mateix amb el meu equip. Ell està lúcid i d’acord amb l’operació, li he explicat tot i està molt tranquil. És una cirurgia rutinària”, ha manifestat el seu metge sobre Diego Armando Maradona, qui recentment va fer 60 anys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa