El mapa de calor viral d’un exjugador del Barça en la desfeta contra el City de Guardiola

El triomf històric del Manchester City de Pep Guardiola contra el Watford (8-0), en el qual els citizens es van quedar a només un gol del rècord de la Lliga anglesa encara que van aconseguir un resultat sense precedents de 5-0 abans dels vint minuts de joc, s’ha fet viral després d’un mapa de calor del davanter de l’equip dirigit per Quique Sánchez Flores, Gerard Deulofeu.

El futbolista format a la Masia va registrar, segons Opta, 13 passades completades, cap ocasió de perill, cap falta rebuda i quatre serveis de córner llançats sense trobar rematador. El que més simbolitza la superioritat del Manchester City, no obstant això, no és cap d’aquestes estadístiques, sinó el gràfic que mostra per quines zones del camp va tenir més participació Deulofeu.

Mapa de calor de Gerard Deulofeu contra el Manchester City

Substituït al minut 77 amb el marcador de 7-0, Deulofeu va tocar la majoria de pilotes al mig del camp, ja que era l’encarregat de posar-les cada vegada que el Manchester City marcava. La resta del camp en el mapa de calor de l’atacant català està pràcticament sense pintar.