Un solitari gol de Gabriel Jesús manté el City al capdavant de la Premier (1-0)

Pep Guardiola continua triomfant aquesta temporada a la Premier League. El Manchester City suma una nova victòria a la ratxa de nou partits consecutius aconseguint els tres punts a la competició de la regularitat, després de derrotar el Sheffield United a l’Etihad Stadium (1-0).

Els citizens n’han tingut prou amb un solitari gol de Gabriel Jesús per guanyar el partit. Quan només s’havien disputat nou minuts, Ferran Torres ha protagonitzat una gran jugada individual per acabar assistint el davanter brasiler i marcar l’única diana de l’encontre. El City no ha tingut la necessitat de provocar més accions de perill i han aplicat la llei del mínim esforç. Només Gabriel ho ha intentat en dues ocasions més a la segona meitat, però Ramsdale, porter del Sheffield, ha estat impecable en ambdues intervencions.

Amb aquesta victòria, el Manchester City es fa fort al capdavant de la Premier. Els seus veïns red devils, el United, els segueixen a tres punts, però tenen un partit més. Més lluny, el Leicester a quatre i el Liverpool a set. Després d’un mal inici de curs, els de Guardiola han posat la sisena marxa i, si tot segueix així, ningú no els impedirà aixecar el trofeu quan acabi la temporada.

Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Notícia: Koeman: “Hem de ser realistes, aquesta temporada no podrem guanyar gaires coses”