Món Esport
Haaland explica per què ha triat el Manchester City de Guardiola

El Manchester City de Pep Guardiola ha tancat definitivament un dels serials d’un mercat de fitxatges estiuenc que ni tan sols ha començat oficialment, en presentar la seva nova incorporació: la del davanter Erling Haaland. El club britànic l’ha signat per les properes cinc temporades, i ha fet un acte en el qual el futbolista ha posat amb la samarreta citizen del curs vinent, ha compartit un munt de fotografies a les xarxes socials i ha fet una entrevista al protagonista.

Els dos motius pels quals Haaland ha optat pel City

De fet, ha estat en aquesta entrevista on Haaland ha desvelat els dos motius pels quals es va decantar pel campió de la Premier League i no per un altre club després que el Borussia Dortmund ja se li quedés petit. “En primer lloc”, ha explicat, “pel meu pare”. I en segon lloc, perquè “vaig néixer a Anglaterra, i he estat un aficionat del City durant tota la meva vida. Conec molt bé el club”. Cal recordar que el pare de Haaland, Alfie Haaland, va ser futbolista i precisament va jugar al club sky blue. “Sento com si estigués a casa”, ha reconegut el Haaland fill, tot valorant que “penso que puc créixer aquí, i assolir el meu millor nivell”.

Haaland i Pep Guardiola, la unió perfecta?

Un dels al·licients d’aquest traspàs és el fet que unirà el davanter centre amb més potencial del món i el millor entrenador del planeta. Haaland i Pep Guardiola. Òbviament això no ha passat inadvertit en la conversació. És la unió perfecta? “Sí”, ha reconegut el també exjugador del Red Bull Salzburg, abans d’assegurar que ja ha parlat amb ell i que “tots dos tenim ganes de començar a treballar junts”.

El noruec també ha admès que l’estil que practica el City és l’ideal per a ell: “M’agrada el futbol ofensiu, el City em transmet vibracions positives. Així que penso que puc encaixar-hi molt bé”. Haaland arriba a un projecte molt consolidat, que ha guanyat quatre de les darreres cinc Premier League. Les ha guanyat amb un futbol molt vistós i mai vist al Regne Unit, i amb puntuacions estratosfèriques.

També ha guanyat molts altres trofeus domèstics, com la prestigiosa FA Cup. Això sí, encara se li resisteix la UEFA Champions League. Probablement necessitava un cop de timó després de quedar-se a les portes del màxim trofeu continental tants cops, i ara ja el té. Ja té la seva joia de la corona: un davanter que arriba amb xifres golejadores que fan por. Tant a la Bundesliga com a la Champions mateixa. I ell n’és conscient: “Sempre m’ha agradat la Champions. És especial”. A més, ha reconegut que l’himne de la competició és el to de trucada del seu mòbil.

Per tant, després de sis temporades havent muntat un equip que juga molt bé a la pilota i després d’haver marxat el Kun Agüero, Guardiola ja té un nou de garanties. I és un nou especial, un nou que sent molt jove ja ha fet història i que aspira a escriure pàgines a les enciclopèdies d’aquest esport.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola parla per primer cop sobre el fitxatge de Haaland
Notícia: Guardiola parla per primer cop sobre el fitxatge de Haaland
Comparteix
El tècnic celebra el traspàs i explica el paper que tindrà el noruec
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
L’operació del City de Guardiola per Haaland, una ganga
Notícia: L’operació del City de Guardiola per Haaland, una ganga
Comparteix
El club anglès ha fet oficial el fitxatge de l'estrella noruega i pagarà molts menys diners dels que s'esperaven
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Haaland ja lidera la llista dels fitxatges més mediàtics de Guardiola
Notícia: Haaland ja lidera la llista dels fitxatges més mediàtics de Guardiola
Comparteix
El català torna a guanyar la partida als altres grans equips europeus amb la incorporació del noruec
Erling Haaland, durant un partit | Europa Press
El Manchester City de Guardiola anuncia el fitxatge de Haaland
Notícia: El Manchester City de Guardiola anuncia el fitxatge de Haaland
Comparteix
El club anglès ha fet oficial la incorporació de l'astre noruec a partir de l'1 de juliol d'aquest any 2022

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa