Món Esport
El City i Guardiola, acusats de ser irrespectuosos i arrogants a la Xina

La gira del Manchester City per la Xina amb motiu la Premier League asiàtica, la final de la qual va perdre als penals contra el Wolverhampton el passat cap de setmana, no ha acabat d’anar del tot bé. Més enllà de la derrota esportiva, no massa important tenint en compte que es tracta d’un torneig amistós, el conjunt de Pep Guardiola ha estat criticat per l’agència estatal de notícies del país asiàtic, Xinhua, que ha considerat que el comportament dels futbolistes anglesos no ha estat el més adequat.

L’agència en qüestió ha publicat un article titulat “L’amor dels aficionats xinesos cap al Manchester City no es correspost a casa seva” en el qual ha catalogat el comportament del campió anglès “d’irrespectuós” i “arrogant” , ha insinuat que el club citizen ha viatjat a la Xina únicament per diners i per compromisos comercials i ha retret a l’equip de Guardiola que no hagi participat en alguns esdeveniments públics celebrats.

“Mentre altres clubs han estat perseguint els cors dels seguidors locals, per al Manchester City el principal objectiu aquí a la Xina ha estat treure diners de les butxaques dels aficionats. Una actitud d’arrogància i de creure que eren la gran atracció del trofeu que va contrastar amb la dels altres equips”, explica el text en referència a clubs com els Wolves, que sí que van acudir a esdeveniments locals i van estar més pendents dels fidels xinesos.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa