Món Esport
La Lliga dona suport als clubs que volen presentar un ERTO

LaLiga ha manifestat aquest dilluns el seu “total suport” a les decisions dels clubs durant aquesta aturada obligada pel brot de coronavirus i ha assegurat que els prestarà la seva ajuda i assessorament en el cas que algun d’ells es vegi obligat a presentar un expedient de regulació temporal d’ocupació “per la considerable disminució de la seva activitat”.

“Després de la reunió de la Comissió Delegada, LaLiga vol manifestar el seu total suport als clubs davant la situació greu que estan enfrontant amb motiu de la pandèmia de Covid-19”, ha assenyalat la patronal en un comunicat. L’organisme que presideix Javier Tebas ha ressaltat que cadascun dels clubs que el formen “està prenent les decisions que considera necessàries segons les seves circumstàncies per fer front a les greus conseqüències de la situació”.

Per aquest motiu, donarà suport, assessorarà i ajudarà a la coordinació d’aquelles sol·licituds d’ERTO que els clubs considerin oportú “presentar per força major davant l’autoritat laboral a causa de la considerable disminució de la seva activitat”. “Conscient de la situació extraordinària a la qual estem fent front entre tots, LaLiga continua treballant per donar el suport necessari a cadascun dels clubs davant les seves circumstàncies particulars”, ha sentenciat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa