Javier Tebas ha confessat a La Sexta que la seva voluntat i la de l’entitat que presideix, LaLiga, és que el pròxim mes de gener hi hagi públic als estadis de Primera i Segona. Encara que no s’ha atrevit a fer un pronòstic definitiu i ha advertit que quan s’obrin les portes dels camps als espectadors l’aforament haurà de ser reduït, el màxim dirigent de la patronal s’ha mostrat optimista davant la possibilitat de tornar a permetre als afeccionats veure els partits del seu equip en directe.

Cal recordar que, la setmana passada, Tebas va assegurar que serà “impossible” que el retorn dels aficionats als estadis es faci de forma conjunta a tot l’Estat, ja que “hi ha zones on ja hi podria haver un nombre determinat d’espectadors”. “No podem tenir públic sense assistir en una zona perquè en una altra hi hagi contagis”, va justificar en un acte organitzat per World Football Summit. En aquest sentit, el president de LaLiga va parlar de percentatges d’aforament del 15 o 20% que aniran augmentant, sobretot després de l’arribada de la vacuna del coronavirus.

“Volem que un nombre concret d’espectadors entri als estadis. Ja estem veient espectadors als teatres, per exemple, i no entenc per què en el futbol la situació no pot ser semblant. No hi hauria congestió en les entrades i sortides, ja que hi ha moltes portes”, va justificar Tebas.Més notícies

Setién carrega contra el Barça: “Ningú m’ha trucat per dir-me que estic acomiadat”

El tècnic càntabre explica que el club blaugrana no l’ha indemnitzat després de destituir-lo

Tebas demana al Barça “que deixi l’independentisme”

"Si no s'aconsegueix la rebaixa salarial, no podran acabar la temporada", assegura el president de LaLiga

Nou comentari