La Lliga i la Federació Espanyola van acordar, la setmana passada, que el futbol professional estatal no es reprendria fins que el govern de Pedro Sánchez ho considerés oportú. Les entitats presidides per Javier Tebas i Luis Rubiales, respectivament, van aplicar la lògica i van prioritzar els aspectes sanitaris als esportius i econòmics, però això no vol dir que hagin deixat de treballar. La patronal, de fet, continua analitzant l’evolució imprevisible de la pandèmia del coronavirus per poder, tan bon punt es vagi tornant a la normalitat, poder actuar en conseqüència.

Segons ha transcendit aquest dimarts, no obstant això, la Lliga té clar que hi ha una data límit a partir de la qual s’haurà de cancel·lar la temporada si no s’ha reprès la competició: el 27 de juny del 2020. Tant l’organisme que organitza la Primera i la Segona Divisió espanyoles com els clubs que les integren tenen clar que, si es pot, el curs s’ha d’acabar, i és per això que ara per ara no es poden descartar partits a porta tancada. Tebas va assegurar públicament que s’estava plantejant la possibilitat de programar compromisos cada 48 hores, però la majoria dels equips i Luis Rubiales s’hi ha posicionat fermament en contra.

Aquesta opció, doncs, sembla força poc viable, encara que cal tenir en compte que la crisi del coronavirus està situant en escac els comptes econòmics de tots els clubs i és molt probable que aquests acabin abraçant qualsevol possibilitat de reduir l’impacte de la pandèmia en el seu present i, en el cas d’algun d’ells, en el seu futur.Més notícies

El comunicat de les jugadores del Barça després de la rebaixa salarial

Notícia: El comunicat de les jugadores del Barça després de la rebaixa salarial
Comparteix
Les futbolistes blaugrana fan arribar públicament la seva solidaritat amb el club
Notícia: El comunicat de les jugadores del Barça després de la rebaixa salarial - Mobile

L’NBA apostarà per la creativitat per salvar la temporada

Notícia: L’NBA apostarà per la creativitat per salvar la temporada
Comparteix
La millor lliga de bàsquet del món modificarà el format de competició per poder acabar el curs 2019/20 amb un campió
Notícia: L’NBA apostarà per la creativitat per salvar la temporada - Mobile

Nou comentari

Comparteix