Món Esport
Somriures i llàgrimes: així ha acabat la Lliga del coronavirus
  • CA

La Lliga del coronavirus ja és història. L’edició més peculiar de la Primera Divisió espanyola ha arribat aquest cap de setmana al seu punt final. Com és habitual, la darrera jornada ha estat frenètica i ha distingit dues cares ben diferenciades: la de l’alegria dels equips que han aconseguit a darrera hora els seus objectius i la de la tristor, fruit d’acaronar un premi i quedar-se a les portes d’abraçar-lo.

Les places de Champions League ja estaven sentenciades abans de l’última cita. El Reial Madrid (campió), el Barça, l’Atlètic de Madrid i el Sevilla –per aquest ordre– disputaran la màxima competició continental entre clubs. Després de la jornada d’aquest diumenge, els equips que jugaran l’Europa League, la germana petita de la Lliga de Campions, seran el Vila-real (cinquè), la Reial Societat (sisè) i el Granada (setè). Els andalusos hauran de superar la fase prèvia.

Classificació de la Lliga Santander | @LaLiga

Classificació de la Lliga Santander | @LaLiga

Getafe, València, Osasuna, Athletic, Llevant, Valladolid, Eibar, Betis i Alabès han acabat la temporada en zona de ningú. A la zona baixa de la taula, el Leganés va estar a punt de segellar una gesta. El Celta no va fer els deures a l’RCDE Stadium, mentre que els madrilenys van plantar cara al Madrid i van lamentar un greu error del VAR, que es va empassar un penal que hauria atorgat la classificació als de Butarque. Els d’Aguirre han lluitat fins al final per evitar baixar a Segona, però no ho han aconseguit i s’han sumat a Espanyol i Mallorca.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa