Món Esport
La Lliga elabora el calendari definitiu: de l’11 de juny al 19 de juliol
  • CA

LaLiga ja té dissenyat el calendari definitiu per al retorn de la competició. Javier Tebas ha deixat ben clar que vol que el partit inaugural, el derbi entre el Sevilla i el Betis, es disputi el dijous 11 de juny. Aquell dia, si els plans de la patronal no pateixen cap gir de guió inesperat, es donarà el tret de sortida al tram final de la competició de la regularitat estatal, que ara per ara lidera el Barça amb dos punts de marge respecte al Reial Madrid. El Grup de Contacte format pel Consell Superior d’Esports, la Federació Espanyola de Futbol i LaLiga ho ha fet oficial aquest divendres.

La intenció és que el campionat s’acabi el 19 de juliol i que la pròxima temporada, la 2020/21, comenci el 12 de setembre, només un mes després del previst. Tenint en compte les circumstàncies, el pròxim curs no s’ha vist massa afectat. D’aquesta forma, l’agost quedarà lliure per a la Champions i l’Europa League. Cal recordar que el Barça i el Madrid encara segueixen vius a la màxima competició continental, mentre que Getafe i Sevilla encara opten a guanyar la seva germana petita.

En principi, el calendari detallat serà oficial i públic la setmana vinent, quan també està previst que els equips tornin a fer sessions col·lectives amb tots els efectius junts. Els futbolistes han demanat més temps públicament, ja que no tindran ni dues setmanes per preparar el retorn amb tots els seus companys, però la realitat és que Javier Tebas ja ha deixat ben clares les seves intencions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa