Món Esport
La Lliga es podria acabar sense públic als estadis
  • CA

Les portes dels estadis de futbol podrien no obrir-se als espectadors fins a la pròxima temporada. Segons ha informat la Cadena COPE, el Consejo Superior de Deportes, que inicialment tenia la intenció de permetre l’entrada dels afeccionats als camps de futbol aquest mateix curs després d’unes primeres jornades de Lliga a porta tancada, hauria decidit que les dues màximes competicions del futbol estatal s’acabaran sense públic a les grades.

D’altra banda, la ràdio citada també apunta que la data que el CSD s’ha marcat per intentar que els estadis s’obrin parcialment –amb un aforament del voltant del 30%– és el 12 de setembre, quan està previst l’inici de la temporada 2020/21. De moment, sembla que aquest curs s’optarà per la prudència. Cal recordar que LaLiga té un protocol elaborat per permetre l’entrada dels seguidors als estadis quan les autoritats sanitàries ho autoritzin.

Si es confirma aquesta informació de la Cadena COPE, que cita fonts del CSD, la notícia suposarà un contratemps per a equips com l’Espanyol, que ja ha facilitat a les autoritats sanitàries, LaLiga i la Federació Espanyola un pla per lluitar per la salvació amb l’ajuda dels seus espectadors. El Barça, per la seva banda, també haurà d’intentar guanyar la Lliga de la nova normalitat sense l’alè dels afeccionats culers.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa