Món Esport
El Lió torna a regnar a Europa (1-3)
  • CA

L’Olympique de Lió s’ha proclamat campió de la Champions femenina per setena vegada en la seva història, la cinquena de forma consecutiva. El conjunt francès s’ha imposat al Wolfsburg en la gran final, disputada a Anoeta, gràcies als gols de Le Sommer, Kumagai i Sara Bjork (1-3). La fase decisiva de la Lliga de Campions celebrada al País Basc no ha canviat el panorama del futbol femení continental.

Le Sommer i Kumagai han empentat el Lió cap a la victòria abans del descans. Les favorites al títol han aconseguit marcar dos gols que han enderrocat qualsevol aspiració alemanya. El Wolfsburg, botxí del Barça a les semifinals, no ha aconseguit contrarestar la superioritat francesa. Alexandra Popp, a la segona meitat, ha retallat distàncies, però no ha aconseguit igualar la final i Bjork ha dictat sentència en els darrers instants.

Tal com va passar el 2016 i el 2018, el Wolfsburg ha caigut a la final contra un Lió que ha guanyat la seva cinquena Women’s Champions League consecutiva, la setena en total. El conjunt francès s’ha consagrat com al millor equip d’Europa i, a més, ha tancat l’edició de la Champions amb un ple de victòries i ha certificat el triplet.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa