VÍDEO | Messi rep una entrada que podria haver acabat amb la seva carrera

El davanter argentí Leo Messi ha rebut una falta amb la selecció argentina per la qual tot el món del futbol ha pensat en el pitjor durant uns minuts agònics. El jugador veneçolà Adrián Martínez, en un partit de classificació per al Mundial, ha comès una entrada que gairebé es podria catalogar de criminal al minut 30 de partit, per la qual només ha vist la targeta groga. Amb la bota en planxa ha anat directament a atacar el turmell de Leo Messi. S’ha pogut veure perfectament com la cama se li doblegava. L’argentí ha quedat lamentant-se al terra durant una estona, però afortunadament i de forma quasi miraculosa s’ha tornat a aixecar i ha completat els noranta minuts de joc reglamentari. El seu equip ha acabat guanyant per 1-3 i ja es pot considerar, virtualment, classificat per al Mundial de Qatar del 2022.

En el partit del seu debut amb el París Saint-Germain (PSG), Leo Messi va rebre quatre faltes en trenta minuts. En aquell moment ja va sorgir una certa preocupació per la salut física de l’argentí i en aquest duel contra la selecció veneçolana s’ha acabat de ratificar. La Ligue 1 francesa és molt més dura que la Lliga Santander, així que una de les tasques del PSG serà cuidar bé del millor jugador del món. Malgrat que des que era molt jove no ha patit cap lesió especialment greu o preocupant, si patís una baixa llarga amb els 34 anys que té ara podria ser un problema irreversible per a la seva carrera. Cal tenir en compte que el seu amic i company d’equip Neymar Jr. s’ha queixat en moltíssimes ocasions de la contundència dels rivals a la lliga francesa i de la permissivitat dels àrbitres. De ben segur que serà un tema a vigilar pels tècnics i aficionats del PSG.