Món Esport
El Leganés es queda sense una salvació més que merescuda (2-2)
  • CA

El futbol pot ser molt i molt injust. I si no que ho preguntin a la plantilla, directiva, cos tècnic i afició del Leganés. Als madrilenys els hi van prendre les seves dues referències ofensives al mercat d’hivern, En-Nesiry al Sevilla i Braithwaite al Barça, i tot i això han lluitat fins al final per la salvació. En l’última jornada de Lliga, els homes entrenats per Javier Aguirre han fet el darrer esforç titànic davant, ni més ni menys, que el campió de la Lliga, el Reial Madrid, i s’han quedat a les portes de la victòria (2-2).

El partit ha començat molt malament pels interessos del Leganés. Sergio Ramos ha marcat al minut 10 amb una rematada de cap. A partir d’aquell moment, el Leganés ho ha intentat amb molta insistència. El premi ha arribat al temps afegit de la primera part, quan Bryan Gil ha superat Areola amb un gran xut creuat amb molt poc angle.

La segona meitat ha estat un déjà-vu de la primera. Marco Asensio ha rebut una pilota a l’interior de l’àrea sense gaire oposició del Leganés i ha batut Cuéllar. Els d’Aguirre però, no s’han rendit i ho han intentat per terra, mar i aire. Roger Assalé ha aconseguit l’empat després de la pausa d’hidratació i a partir d’aquí el setge del Leganés ha estat continu. La pilota no ha volgut entrar, i això que els d’Aguirre ho han merescut, encara que sigui només per l’empenta. El VAR tampoc no ha volgut assenyalar un penal per mans a l’interior de l’àrea del Reial Madrid. 

El Leganés encara no havia baixat a Segona Divisió des que van aconseguir l’ascens -i el debut- el 2016. Aquesta temporada tampoc no es pot dir que no ho hagin merescut, però els pressupostos d’altres clubs han pesat més i l’equip madrileny acompanyarà el Mallorca i l’Espanyol a la categoria de plata del futbol estatal.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa