El Leganés demana repetir el partit contra el Llevant per mal funcionament del VAR

La presidenta del Leganés, Victoria Pavón, ha explotat contra el funcionament del VAR després de la derrota del Leganés a casa contra el Llevant per 2 a 1. La mandatària del conjunt madrileny ha demanat la repetició del partit a partir del minut 44, quan l’àrbitre ha castigat una falta fora de l’àrea com a penal a favor dels valencians i el VAR no ha servit per corregir la decisió. “Tenim constància que el VAR no estava funcionant correctament i no és la primera vegada que això passa”, ha denunciat Pavón.

La màxima responsable del conjunt madrileny ha demanat públicament la repetició del partit a partir del minut del penal mal assenyalat. “No estem competint en igualtat de condicions amb la resta d’equips de la competició, per això sol·licitarem la repetició del partit des del minut del penal”, ha explicat la presidenta.

El Leganés ha tingut un molt mal inici de temporada i és cuer de Primera Divisió amb només dos punts. L’equip madrileny acumula sis derrotes i dos empats en els vuit partits de Lliga que s’han jugat fins ara.