Món Esport
LaLiga cancel·la el Deportivo-Fuenlabrada: l’Elx, classificat per al play-off d’ascens a Primera
  • CA

LaLiga ha anunciat aquest diumenge que ha traslladat al Comitè de Competició la seva voluntat de suspendre definitivament el partit entre el Fuenlabrada i el Deportivo “per causa excepcional i/o de força major” i que comunicarà a la Federació Espanyola que l’Elx serà l’equip que disputarà el play-off d’ascens a la Primera Divisió espanyola. La resolució del cas ha arribat després que el club madrileny s’hagi considerat “víctima” de la situació i la patronal hagi entès que ha renunciat a lluitar per pujar a la màxima categoria del futbol estatal. El Fuenlabrada ho ha desmentit i l’organitzadora de les dues màximes categories del futbol estatal ha reconegut que el club li ha proposat dues opcions i ella s’ha decantat per la cancel·lació del compromís davant el Deportivo.

“El sacrifici enorme que suposa per al Fuenlabrada la renúncia a la possibilitat de disputar el play-off significa per als seus jugadors abandonar el que han aconseguit amb el seu esforç i treball durant tota la temporada per facilitar el final de la competició a la resta dels clubs. Una renúncia difícil que fa encara més encomiable la decisió presa”, ha agraït la patronal, que ha insistit en el fet que “gestos com aquest representen els valors del futbol, ja que afronten un sacrifici individual en benefici del col·lectiu”.

Caldrà veure, doncs, quines seran les noves dates d’un play-off d’ascens a la Lliga Santander que jugaran el Saragossa, l’Almeria, el Girona i l’Elx. “LaLiga valora i agraeix la generositat del Fuenlabrada, li manifesta el seu suport en aquests moments durs i desitja la recuperació total de tots els casos positius de coronavirus”, ha sentenciat l’entitat que presideix Javier Tebas, que no obstant això també ha remarcat que aquest text “no implicarà que no continuï investigant per aclarir els fets”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa