Món Esport
La UEFA canvia el format del sorteig de quarts de final de la Champions
  • CA
Copa de la Champions League 2018/19. | UEFA

Els afeccionats del món del futbol tenen una data a marcar amb color vermell al calendari: el pròxim divendres 15 de març. A les 12.00h, en el sorteig que es realitzarà a Nyon, els equips classificats per als quarts de final de la Champions sabran el camí que hauran de recórrer per arribar a la final de l’1 de juny del Wanda Metropolitano, ja que l’ordre amb què surtin els emparellaments també determinaran les semifinals de la màxima competició continental entre clubs.

 

Així, el sorteig de quarts de la Champions recuperarà el format que es va deixar de fer a partir de la temporada 2012/13: des d’aquell curs, sempre s’havia fet un sorteig de semifinals per conèixer els enfrontaments en la darrera ronda eliminatòria abans del partit decisiu. No hi haurà restricció de país ni caps de sèrie i la UEFA ja ha confirmat els dies en què es decidirà la fase decisiva de la Lliga de Campions. Els quarts es disputaran a l’abril (el 9 i el 10 les anades i el 16 i el 17 les tornades) i les semifinals començaran el darrer dia del mateix mes i s’allargaran fins a la segona setmana del maig (30 d’abril i 1 de maig les anades i 7 i 8 les tornades).

 

L’Ajax, el botxí del Madrid, el Tottenham, el Manchester United i el Porto ja van assegurar la seva presència en el sorteig del 15 de març. Aquesta pròxima setmana, els quatre equips que falten per confirmar sortiran de les següents eliminatòries: Barça-Lió (0-0 global), Juventus-Atlètic de Madrid (0-2), Manchester City-Schalke 04 (3-2) i Bayern de Munic-Liverpool (0-0).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa