La premsa francesa es despatxa a gust amb Neymar

Després de l'enèsima lesió, se'l culpa de portar una vida caòtica fora del camp

Neymar està al punt de mira d’un sector de la premsa francesa. A l’exblaugrana se l’acusa de ser el culpable de les seves lesions. Tot i reconèixer-li el seu esforç al camp i definir-lo com a: “Seriós, diligent i rigorós a les sessions”, el prestigiós diari esportiu l’Équip dispara: “El brasiler creu, potser amb massa freqüència, que el seu treball s’acaba amb el xiulet final dels partits o dels entrenaments”.

El pretext usat, a part de la seva acreditada trajectòria nocturna i, en general, dins del mon de l’oci, són unes declaracions de Neymar del passat mes de gener. El brasiler va expressar-se així: “La festa és una oportunitat per relaxar-se, per divertir-se. És una cosa a la qual mai renunciaré“.

Tot aquest reguitzell de declaracions han fet esclatar a Neymar aquesta setmana, i no creen el millor context possible a l’equip parisenc abans d’enfrontar-se al Barça al Camp Nou aquest proper dimarts. Un partit on l’exblaugrana serà baixa a causa d’aquesta lesió. Un contratemps que, en principi, no hauria de comprometre la tornada al Parc dels Prínceps prevista pel 10 de març.

Més informació

Nou comentari