Món Esport
La lògica impera a l’Argentina: el River-Boca, ajornat
  • CA
El Monumental haurà d'esperar a aquest diumenge per viure la tornada de la final de la Copa Libertadores.
El Monumental haurà d’esperar a aquest diumenge per viure la tornada de la final de la Copa Libertadores. | EFE

La CONMEBOL cedeix a les peticions de Boca Juniors i River Plate i ajorna el partit de tornada de la final de la Copa Libertadores a aquest diumenge (21.00, hora catalana) després dels incidents previs a l’enfrontament. Els aficionats, que havien omplert la graderia d’El Monumental amb ganes de viure una gran festa futbolística, es veuen obligats a desallotjar-lo per culpa d’uns lamentables actes vandàlics.

 

Un grup d’afeccionats del River que estaven a les rodalies del Monumental han llançat pedres i tota mena d’objectes contra l’autocar del Boca Juniors. Alguns jugadors xeneize han resultat ferits: Carlos Tévez, Fernando Gago, Julio Buffarini, Agustín Almendra, Nahitán Nández i Darío Benedetto han patit problemes respiratoris com a conseqüència del gas lacrimogen llançat, d’altres futbolistes estan sent atesos per talls provocats pels vidres trencats i Pablo Pérez, el capità, ha estat traslladat a un hospital per problemes a l’ull.

 

Encara que tot semblava indicar que el partit es disputaria igualment més tard del previst, la raó i el sentit comú ha imperat i el partit s’ha acabat suspenent després de molts rumors i incerteses. Cal recordar que el matx d’anada, que va acabar amb empat a 2, tampoc es va disputar el dia previst. Aquell dia, però, les fortes pluges van ser les causants de l’ajornament.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa