Món Esport
L’estàtua de Salah que fa més maco el famós bust de Cristiano Ronaldo
  • CA

Mohamed Salah és un heroi a Egipte. Els nervis dels aficionats del país africà davant la incerta participació de l’extrem del Liverpool en el Mundial de Rússia ho van evidenciar i, ara, una estàtua que s’ha exhibit al Fòrum Mundial de la Joventut (WYF) celebrat a Xarm el-Xeikh ho ha tornat a fer. La seva imatge ha estat esculpida en un bust que ha estat molt criticat a les xarxes socials i que s’ha comparat amb el que es va presentar de Cristiano Ronaldo fa més d’un any a l’aeroport de Madeira.

 

 

Considerada una caricatura, el que més sobta de l’estàtua de Salah és la gran diferència de mida que hi ha entre el seu cap i el seu cos i la poca semblança entre la cara esculpida i la real. El bust, això sí, intenta respectar al màxim la celebració amb els braços oberts amb què el futbolista acostuma a celebrar les seves dianes.

 

Cal destacar que al Fòrum de la Juventut hi han assistit milers de persones, el president d’Egipte (Abdelfatah Al-Sisi) inclòs. L’esdeveniment, que aquest any ha celebrat la seva segona edició, va ser creat amb l’objectiu de promoure la pau i la prosperitat al país africà.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa