Món Esport
L’Atlètic pateix la pitjor derrota de l’era Simeone
  • CA
La derrota més voluminosa de l'era Simeone
La derrota més voluminosa de l’era Simeone | BORUSSIA DORTMUND

L’Atlètic de Madrid va patir a Dortmund la pitjor derrota de l’era Simeone a la banqueta del conjunt madrileny. Un 4-0 que no dona espai a excuses, tal i com va reconèixer el propi tècnic argentí: “El resultat és tan contundent que no té sentit explicar res. Felicitar al rival per la seva contundència i transicions i per aprofitar les nostres pèrdues”. 

 

Witsel, Raphaël Guerreiro, per partida doble, i Sancho, també al tram final, van tombar un dels murs més complicats de trencar d’Europa. Simeone havia dirigit l’Atlètic en 390 partits des del desembre del 2011. La d’aquest dimecres va ser la derrota número 66 des que l’argentí és el tècnic. Fins ara, eren pocs els equips capaços d’anotar quatre gols a l’Atlètic amb ell a la banqueta: el Reial Madrid, en Lliga, el curs 2011-12 (1-4); el Barça, en Lliga, el curs 2012-13 (4-1) i de nou el Madrid, a la final de la Champions del 2014 (4-1). El Dortmund s’ha convertit en el primer equip que no és ni Madrid ni Barça i que anota quatre gols al conjunt matalasser. 

 

Simeone, de fet, va anar més enllà, destacant el bon paper del conjunt alemany: “Em va encantar. Va ser pràctic, dinàmic, va entendre que la possessió és la verticalitat i no el domini inútil de la pilota. Tan de bo mantingui aquest tipus de joc perquè és molt bonic de veure”. El tècnic de l’Atlètic, malgrat la contundència del resultat, va deixar clar que hi ha coses per aprendre: “M’agrada aquest moment, va bé”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa