Món Esport
El Kun Agüero deixa tothom bocabadat i diu que vol tornar a jugar a futbol
  • CA

El Kun Agüero va retirar-se a finals de l’any 2021 a causa d’una arrítmia cardíaca. Fins llavors era davanter del Futbol Club Barcelona. De fet, va ser en un partit amb l’equip blaugrana quan va patir l’accident que el va tenir apartat dels terrenys de joc unes setmanes, fins que els metges el van aconsellar que es retirés. I ho va fer, en un acte emotiu al Camp Nou, de forma relativament prematura. I és que amb 33 anys encara tenia cames per allargar la seva trajectòria a l’esport, i per fer història a Can Barça.

Ara, però, l’argentí ha sorprès a tothom anunciant un desig molt ambiciós. En una entrevista a la televisió argentina TyC Sports, el campió de Sud-amèrica ha assegurat que “m’ha passat pel cap que podria tornar a jugar a futbol. Els metges em van dir que he d’estar entre 5 i 6 mesos sense activitat, però jo ja tinc ganes de tornar a entrenar-me”.

Si bé ara mateix aquesta possibilitat sona forassenyada, no s’hauria pas de descartar. Diuen que ningú coneix millor el cos dels futbolistes que els mateixos futbolistes. A més, hi ha un precedent que convida a l’optimisme de l’exjugador del Manchester City, Atlètic de Madrid i Independiente. És el de Christian Eriksen.

El precedent de Christian Eriksen: tornar a jugar a futbol després de patir problemes cardíacs

Christian Eriksen, migcampista danès, va tenir un infart de cor durant l’Eurocopa del 2021. Estava jugant un partit de la fase de grups amb la seva selecció, contra la de Finlàndia, quan, sobtadament, va caure desplomat a terra. Tothom va témer per la seva vida. I és que el futbolista aleshores de l’Inter de Milà estava inconscient, i va ser traslladat, immediatament, a un hospital. Després d’una important recuperació de vuit mesos, el danès ha tornat a jugar a futbol, al Brentford, equip de la Premier League anglesa.

Christian Eriksen, durant el partit contra Finlàndia | Europa Press
Christian Eriksen, durant el partit contra Finlàndia | Europa Press

Llavors, aquest és un bon exemple per a un Kun Agüero que recentment va atribuir la culpabilitat de la seva malaltia a la vacuna contra la Covid-19. Sigui el que sigui, i abans de fer res, haurà de tornar a seguir el consell dels metges. Si bé el sud-americà podria tornar a jugar al futbol, potser hauria de fer-ho en algun equip que no pertanyi a l’elit. O, directament el consell podria ser una nova negativa i que, per tant, hagi d’abandonar definitivament les ganes de tornar-se a posar les botes.



Més notícies
El Kun Agüero anuncia la seva retirada | FC Barcelona
El Kun Agüero, desconsolat, anuncia la seva retirada
Notícia: El Kun Agüero, desconsolat, anuncia la seva retirada
Comparteix
"He decidit deixar de jugar a futbol. És un moment molt dur", ha explicat
Sergio Busquets, jugador del Barça | Europa Press
Busquets fa una petició a Laporta per portar el Barça a l’excel·lència
Notícia: Busquets fa una petició a Laporta per portar el Barça a l’excel·lència
Comparteix
El capità del Futbol Club Barcelona, a més, vaticina el seu successor en la posició de pivot

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a març 31, 2022 | 20:43
    No volem inadaptats a Can Barça març 31, 2022 | 20:43
    Ha aprofitat la temporada de descans per aprendre la llengua del país el senyor Kun Agüero ? Si no ho ha fet, que se'n torni a Madrid a descansar una temporada més i es matriculi en un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística i que torni a Catalunya quan estigui en condicions de comunicar-se en català, que d'inadaptats, a can Barça, ja en tenim per donar i per vendre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa