Món Esport
Klopp: “Guardiola no només és millor que Mourinho, és el millor del món”
  • CA
Guardiola i Klopp, durant un partit entre el Macnhester City i el Liverpool.
Guardiola i Klopp, durant un partit entre el Macnhester City i el Liverpool. | EFE

Jürgen Klopp concep el futbol d’una forma similar a la de Pep Guardiola. L’entrenador del Liverpool no practica un futbol de posició com el del tècnic català, ni destaca per voler lluitar per la possessió dels partits, però sí que té la voluntat d’atacar sense parar i de practicar un estil vistós a ulls de l’espectador neutral. Segurament per aquest motiu, l’alemany no té cap dubte a l’hora de posicionar-se, futbolísticament, al costat seu en comptes de fer-ho al bàndol de José Mourinho.

 

“En Pep és el millor entrenador del món. Encara que me l’haguessis comparat amb algú altre que no fos Mourinho, també l’hagués escollit a ell”, ha declarat l’extècnic del Borussia Dortmund en una entrevista a Sky Sport. Klopp ha destacat Guardiola com al principal rival a batre per aconseguir aixecar la Premier League, el gran objectiu del Liverpool aquesta temporada: “Encara no l’hem guanyat i ja hi ha moltes ganes”.

 

El Manchester City segueix demostrant la seva preponderància a Anglaterra, mentre que el Liverpool intenta seguir de prop els seus passos. Els reds només estan a dos punts dels citizens en una classificació en què el Manchester United de Mourinho ocupa una decebedora vuitena posició.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa