El Jutjat Central Contenciós Administratiu número 2 ha desestimat “íntegrament” el recurs presentat pel CF Reus Deportiu davant la resolució del Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) que l’any 2019 va avalar la seva expulsió de la competició professional per part de LaLiga, segons ha informat aquest dilluns la patronal.

L’equip català va ser expulsat el 28 de gener de 2019 de LaLiga durant tres anys pels impagaments als seus futbolistes i multat amb 250.000 euros. El TAD va rebutjar la possibilitat d’imposar mesures cautelars, per la qual cosa el Reus va acudir a la justícia ordinària com a última via possible.

“La sentència avala, per tant, la competència de LaLiga i l’actuació dels seus òrgans disciplinaris”, ha assenyalat l’organisme que presideix Javier Tebas en un comunicat.Més notícies

La justícia decreta la dissolució del Reus Deportiu

El jutjat mercantil número 1 de Tarragona també suspèn els poders de l’estatunidenc Clifton Onolfo com a propietari del club

La necessitat de Messi d’anar al psicòleg “no és una debilitat, sinó un reconeixement”

Meritxell Bellatriu, membre de l'Associació Catalana de Psicologia Esportiva, creu que la confessió de l’argentí ha estat “una forma de demostrar a tots els seus seguidors que no tot és tan maco"

Nou comentari