Els jugadors del Rayo Vallecano diuen prou i es neguen a entrenar

Els futbolistes del conjunt madrileny protesten contra l’ERTO que els ha aplicat la directiva

L’Associació de Futbolistes Espanyols ha confirmat la informació avançada pel diari MARCA: els jugadors del Rayo Vallecano no s’han presentat a l’entrenament d’aquest dilluns perquè “no consideren oportú que el club els apliqui un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació quan ja fa dies que completen una jornada laboral habitual i semblant a la que duien a terme abans que es declarés l’estat d’alarma”.

El sindicat, a més, ha denunciat que els integrants del conjunt madrileny fa dos mesos i mig que intenten parlar amb Raúl Martín Presa, president de l’entitat, però no han rebut cap resposta. “L’AFE, per la seva banda, ha intentar parlar amb representants de l’assessoria jurídica del club, però tampoc ha obtingut resposta”, ha explicat el comunicat difós aquest dilluns, dia en què els equips de Primera i Segona han tornat a entrenar-se en grups de 10 persones.

Els jugadors volen arribar a un acord amb el club i entenen que la situació, que és excepcional, requereix esforços de totes les parts. No han aconseguit negociar amb els dirigents del club, però, i han passat a l’acció. Malgrat que no s’han presentat a l’entrenament, els futbolistes sí que s’han exercitat a casa “perquè el cos tècnic els ha enviat un pla de treball”. Cal recordar que, fa uns dies, Paco Jémez, l’entrenador, va assegurar públicament que considerava que no estava en posició d’exigir res als jugadors.

Més informació

Nou comentari