Món Esport
Els dos jugadors que van gravar sense permís un vídeo sexual evitaran la presó

Sergi Enrich i Antonio Luna, els dos futbolistes acusats de difondre un vídeo sexual en què sortia una noia amb qui van mantenir relacions, han admès en la primera jornada del judici que van enregistrar les imatges sense el consentiment, però han negat que vagin ser ells els qui les van difondre. Els dos jugadors, ara a l’Eibar i el Girona, respectivament, han acusat Eddy Silvestre, amb qui van compartir equip, d’haver fet públic el vídeo.

A més, Enrich i Luna han demanat perdó a la noia afectada i han demanat, a través dels seus advocats, pagar una quantitat propera als 110.000 euros a la dona que surt en les imatges per danys i perjudicis sense la necessitat d’esperar la decisió del jutge. Les declaracions d’ambdós jugadors han reduït les peticions de presó per part de la Fiscalia i l’acusació particular de cinc a dos anys, fet pel qual els futbolistes evitaran la presó, ja que no tenen antecedents.

D’altra banda, Eddy Silvestre (Albacete) ha negat haver reenviat el vídeo a través d’un programa de missatgeria instantània de telèfon mòbil. A ell encara se li demanen tres anys de presó i 30.000 euros. Les seves declaracions contrasten amb les d’Enrich i Luna, que han assegurat que van cometre l’error de no esborrar el vídeo i d’enviar-lo a Silvestre, però han deixat molt clar que només li van passar a ell.Més notícies

La directiva del Barça, disposada a rebaixar unilateralment els sous dels jugadors si no hi ha acord

Notícia: La directiva del Barça, disposada a rebaixar unilateralment els sous dels jugadors si no hi ha acord
Comparteix
Segons ha informat la 'Cadena SER', Bartomeu vol aconseguir, sigui com sigui, una reducció salarial
Notícia: La directiva del Barça, disposada a rebaixar unilateralment els sous dels jugadors si no hi ha acord - Mobile

El Getafe canvia de nom per rebre el Barça

Notícia: El Getafe canvia de nom per rebre el Barça
Comparteix
La modificació forma part d’una iniciativa original per conscienciar en temps de coronavirus la seva afició
Notícia: El Getafe canvia de nom per rebre el Barça - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa