Món Esport
Dos jugadors del Benfica, ferits després de ser apedregat el seu l’autocar
  • CA

El Benfica ha tingut un retorn agredolç a la competició. D’una banda, el conjunt portuguès no ha aconseguit superar el Tondela, encara que el resultat no li impedeix, de moment, continuar a la primera posició de la lliga. Després del compromís, no obstant això, l’autocar que desplaçava els futbolistes de l’equip dirigit per Bruno Lage ha estat apedregat i dos jugadors, Julian Weigl i Andrija Zivkovic, van ser ferits.

El Benfica ha confirmat, “lamentat i repudiat” els fets a través d’un comunicat en el qual també ha informat que els dos jugadors han estat traslladats “per precaució” a l’Hospital Da Luz, ja que han rebut diversos cops pels vidres trencats. “El Benfica garanteix la seva plena col·laboració amb les autoritats, a les quals demana un gran esforç per identificar els delinqüents responsables d’aquests actes criminals”, ha sentenciat el club portuguès.

Cal recordar que Julian Weigl va patir un episodi semblant el 2017, quan formava part de la plantilla del Borussia Dortmund. Abans del partit de quarts de final de la Champions League contra el Mònaco, l’autocar de l’equip francès va ser objecte d’un atemptat del qual l’exblaugrana Marc Bartra va resultar ferit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa