Món Esport
Els jugadors que acaben contracte aquest 2021
  • CA

Leo Messi és lliure de negociar amb qui vulgui. El capità del Barça, que acaba contracte el pròxim 30 de juny, podria marxar del Camp Nou amb la carta de llibertat i posar punt final a la seva trajectòria de més de 20 anys de blaugrana. Després del terratrèmol de l’estiu passat, en què es va quedar contra la seva voluntat, l’argentí es convertirà en agent lliure al final d’aquesta temporada.

No serà l’únic jugador de renom que, si vol, podrà canviar d’aires sense que el club de destí hagi de pagar traspàs. Sergio Ramos, capità del Madrid, també acaba contracte. Luka Modric i Lucas Vázquez, de moment, tampoc no han renovat. A Europa, el nom de David Alaba és el més atractiu d’una llista d’agents lliures en què hi haurà Zlatan Ibrahimovic, Sergio Agüero, Memphis Depay, Eric Garcia, Ángel Di María, Gianluigi Donnarumma i Cavani, entre d’altres.

Al Camp Nou estaran especialment pendents del seu capità, és clar, però també de Memphis Depay i Eric Garcia. L’holandès i el català van estar a punt de fitxar pel Barça l’estiu passat, però la secretaria tècnica culer no va voler pagar un traspàs excessiu tenint en compte que aquest 2021 surten al mercat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa