Món Esport
Una jugadora de l’Atlètic s’ofereix com a voluntària a un hospital de campanya de Madrid

La jugadora de l’Atlètic de Madrid Silvia Meseguer, estudiant de l’últim curs de medicina, s’ha ofert com a voluntària per ajudar “en tot el que sigui necessari” a l’hospital de campanya que s’ha creat a l’IFEMA per als pacients que pateixen la Covid-19.

“Veient la situació que estem vivint, crec que qualsevol cosa que puguem aportar és important en aquests moments. Encara no tinc la llicenciatura en Medicina perquè em falta entregar el treball de fi de grau, però si necessiten ajuda d’estudiants, és clar que ho faré”, ha indicat la segona capitana matalassera en declaracions a la pàgina web del club.

Meseguer, que continua preparant el MIR, ja s’ha posat a disposició de les autoritats sanitàries per poder ajudar en aquests moments de crisis a l’Estat, segons ha informat l’Atlètic de Madrid. La migcampista ha recalcat la importància de sumar-se a l’esforç que estan realitzant els serveis sanitaris.

Finalment, Meseguer ha agraït la labor de totes les persones que treballen dia a dia en la lluita contra el coronavirus: “Vull agrair a totes aquelles persones que s’exposen cada dia pel benefici de tots. Ells són els que més estan donant la cara i com a mínim hem d’ajudar a fer-los la feina més fàcil quedant-nos a casa“, ha sentenciat la migcampista de 31 anys.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa