Món Esport
Nou cas de coronavirus en un equip de la Lliga
  • CA

El Sevilla Futbol Club ha notificat que un jugador del primer equip ha donat positiu en el test de coronavirus realitzat després de les vacances entre Lliga i Europa League. El futbolista en qüestió és el serbi Nemanja Gudelj, qui no pateix cap símptoma i es troba en bon estat de salut. El club l’ha confinat a casa i ha alertat les autoritats sanitàries, seguint el protocol. Els entrenaments s’han suspès cautelarment, malgrat que la resta de companys han donat negatiu més de dues vegades i no han estat en contacte amb ell, i les instal·lacions esportives s’han desinfectat.

Així, aquest futbolista no podrà disputar el partit d’Europa League que els andalusos han de jugar a Duisburg davant la Roma el pròxim dijous 6 d’agost i l’evolució del virus al seu organisme marcarà la disponibilitat que en pugui tenir Lopetegui. El club ha comunicat que la resta de jugadors del primer equip tornaran als entrenaments de forma individualitzada i escaladament per evitar problemes majors.

Després d’aquest futbolista del Sevilla, ja són quatre els equips que han registrat algun positiu per coronavirus. El cas del Fuenlabrada és el més greu, on pràcticament tota la plantilla està contagiada i, de moment, està confinada a La Corunya, on havien de disputar el darrer partit de la Segona Divisió i que finalment ha quedat suspès. El Reial Madrid també compta amb un positiu, el de Mariano Díaz, qui ha estat confinat i no se n’ha derivat cap problema. També és un el cas de coronavirus de l’Almeria, rival del Girona al play-off d’ascens, tot i que aquest jugador sí que havia entrat en contacte amb els seus companys i en pot haver contagiat algun.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa