Món Esport
Un jugador de l’Atlètic, sancionat deu setmanes per infringir la normativa sobre apostes
  • CA

Kieran Trippier, defensa de l’Atlètic de Madrid, no podrà jugar amb el conjunt matalasser fins al mes de març després d’haver estat sancionat deu setmanes per la Federació Anglesa per infringir la normativa sobre apostes esportives. L’exjugador del Tottenham, a més, haurà de pagar una multa de més de 77.500 euros per una infracció comesa el juliol del 2019 i que podria estar relacionada amb el seu traspàs per l’entitat madrilenya.

Encara que Trippier sempre havia negat les set presumptes infraccions de les quals se l’acusava, la FA ha recordat que la comissió reguladora independent que va nomenar per investigar el cas ha comprovat “quatre suposats incompliments”. “La suspensió, que inclou tota l’activitat futbolística, és efectiva en tot el món després d’haver-ho sol·licitat a la FIFA”, ha sentenciat el comunicació de la Federació Anglesa.

D’aquesta forma, l’Atlètic de Madrid no podrà comptar amb Trippier fins al pròxim 4 de març. El lateral anglès es perdrà un total de 12 partits de Lliga i l’anada dels vuitens de final de la Champions League contra el Chelsea, programat per al 23 de febrer. Tampoc podrà participar en el que queda de Copa del Rei excepte que l’equip de Simeone aconseguís classificar-se per a la final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa