Nova complicació per al play-off d’ascens a Primera

Un futbolista de l'Almeria ha donat positiu per coronavirus

Després d’un serial que semblava que no s’anva a acabar, LaLiga ha publicat els horaris del Deportivo-Fuenlabrada i el calendari del play-off d’ascens a Primera Divisió. Així, el Girona i l’Almeria i el Saragossa i el Fuenlabrada o l’Elx s’haurien de veure les cares el 13 d’agost per iniciar les eliminatòries que determinen quin equip acompanya el Cadis i l’Osca a la categoria d’or del futbol espanyol. Hauria de ser aquest dia. Hauria. Perquè aquest serial sembla estar destinat a no acabar mai.

L’Almeria ha comunicat que pateix un nou cas de coronavirus en un futbolista del primer equip. Els andalusos ja havien hagut d’apartar-ne un i s’havien reincorporat als entrenaments perquè la resta havien resultat negatius. Tanmateix, apareix aquesta nova complicació que, també és cert, podria resoldre’s ràpid si es confina aquest futbolista, com el club ja ha anunciat que s’ha fet, i, sobretot, si no ha contagiat cap dels seus companys. 

LaLiga ja havia donat una bona quantitat de dies de marge perquè Saragossa i Almeria, clubs que ja havien registrat casos de Covid-19 a la plantilla, es poguessin refer amb garanties. Aquest nou contratemps del conjunt andalús podria endarrerir les dates, però, si no és així, el Girona tindrà un cert avantatge per haver tingut més temps de treball que el seu rival, ja que, de moment, l’Almeria ha de suspendre els entrenaments fins que no hi hagi resultats dels tests a tota la plantilla.

Més informació

Comentaris

    Guaita-que-fan-ara Agost 5, 2020 10:39 am
    Aquesta cagarada al costat de l'estadi, que es veu a la foto, ¿és una premonició?

Nou comentari