Món Esport
Els grans assenyalats de l’empat entre el Madrid i el City a la Champions

El Reial Madrid i el Manchester City han empatat el partit d’anada de les semifinals de la UEFA Champions League a l’Estadi Santiago Bernabéu. Ha estat un duel molt entretingut, amb moments de domini de tots dos equips, que s’ha acabat resolent de manera justa amb un marcador igualat. La intenció de Pep Guardiola era no prendre mal i li ha sortit força bé, tenint el control de la pilota en molts trams. Per la seva banda, el conjunt dirigit per Carlo Ancelotti ha tingut minuts de més rauxa i d’arribades més perilloses, però s’ha hagut de conformar amb un únic gol. En tots dos equips hi ha hagut actuacions destacades de jugadors com Vinicius o Kevin de Bruyne, però també n’hi ha hagut alguns que han quedat assenyalats.

Els assenyalats del Reial Madrid

Pel que fa al conjunt local, hi ha alguns noms que surten tocats després d’aquest partit. Per exemple, Eduardo Camavinga, que estava fent una gran actuació, ha quedat totalment assenyalat en el gol del Manchester City, amb una pèrdua de pilota perillosa i innecessària. També ha estat destacat de manera negativa el partit de Dani Carvajal, que a la primera meitat ha repartit llenya a tort i a dret i ha acabat el duel sense veure ni una targeta groga. El futbolista, teòricament, més decisiu dels bancs, Karim Benzema, també surt assenyalat per haver passat desapercebut.

Eduardo Camavinga, durant el partit contra el Manchester City | Real Madrid CF
Eduardo Camavinga, durant el partit contra el Manchester City | Real Madrid CF

Els assenyalats del Manchester City

Per part anglesa, el nom que ha rebut més crítiques ha estat, probablement, Erling Haaland, pel mateix motiu que Benzema: no ha fet res. És cert, però, que el partit que ha plantejat Guardiola tampoc no el beneficiava. També en atac, Bernardo Silva i Jack Grealish no han tingut prou capacitat de desbordar a les bandes. El segon, probablement, a causa de les entrades constants de Carvajal. També hi ha qui diu que el porter, Ederson, podria haver fet més en el gol de Vinicius.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa